Stiže nam Alcatel Idol 4S sa Windows 10 Mobile

Otkup MobilnihOtkup Alcatel mobilnih telefona, Otkup Android TelefonaLeave a Comment

otkup alcatel telefona

Alcatel, koji je sada u vlasništvu kineskog TCL-a, pokazuje da ima ozbiljne namere kada je nastup na sve zahtevnijem globalnom tržištu smartfona. Nakon nekoliko modela iz donjeg segmenta koji su pristupačni svakom džepu, VR naočara, pametnih sateva, fitnes trekera, već smo se upoznali i sa Android Marshmallow verzijom Idola 4S. Sada nam stiže i Alcatel Idol 4S sa preinstaliranim Windows 10 Mobile sistemom, ali i nešto izmenjenim, jačim hardverskim specifikacijama.

Pročitajte još: Otkup najnovijih mobilnih telefona

Danas su se pojavile specifikacije ovog telefona u Win10 varijanti, nešto pre njegovog zvaničnog predstavljanja, koje ga upoređuju sa iPhone-om 7 i Samsungom S7. Malo smo zatečeni time da je naziv modela ostao isti a da su promenjeni i hardver i softver ovog uređaja.

Windows 10 Mobile model će biti opremljen sa 5.5-inch Full HD AMOLED ekranom, Snapdragon 820 SoC, 4GB RAM, 64GB ROM, 21/8MP kamera setom, 3,000 mAh baterijom, fingerprint skenerom itd.

Za razliku od njega, Android verzija Alcatel Idol 4S poseduje nešto slabiju konfiguraciju: Quad HD ekran, SD652 čipset, 3GB RAM, 32GB interne memorije, i 16 MP glavnu kameru. Oba modela poseduju i sve VR mogućnosti koje se danas očekuju od smartfona najviše klase.

Naravno, Windows 10 Mobile model ovog telefona donosi i podršku za Continuum, te ga možete iskoristiti i kao zamenu za stoni računar. Možda će upravo ovaj telefon biti predstavljen na događaju koji je Microsoft zakazao u Njujorku za sredu, 26. oktobar u 16h po našem vremenu.

Izvor: Social Emotion

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *