Otkup GoPro kamera

Otkup MobilnihVestiLeave a Comment

otkup go pro kamera

Prodajte vašu GoPro kameru koja vam više ne treba i sakupite novac da kupite noviji model ili bilo šta što vam je potrebno. Otkup GoPro kamera pa najboljim cenama u Beogradu, pozovite naš broj telefona odmah i zatražite procenu za vašu kameru.

Evo koje modele GoPro kamera otkupljujemo

Radimo otkup GoPro kamera većine proizvedenih modela, i tu uglavnom spadaju svi uređaji koji su u ispravnom stanju bez velikih oštećenja:

GoPro Hero 8
GoPro Max
GoPro Hero 7
GoPro Hero 5
GoPro Hero 6
GoPro Fusion

Ukoliko imate akcionu kameru drugog proizvođača ili ne vidite vaš model ovde na spisku obavezno pozovite naš broj telefona i ponudite nam kameru koju imate. Mi ćemo vam onda pomoći i zajedno utvrditi najpre koji model imate a zatim i koliko možete da dobijete za vašu kameru. Otkup GoPro kamera je prava stvar ako želite da prodate stariji model ako planirate da sakupite novac za novi.

Stanje GoPro kamera utiče na cenu, ali nije presudno

Na cenu GoPro kamera utiče najpre model, starost, ali i tragovi korišćenja. GoPro kamere su izdržljive i od tvrdog su materijala pa ih nije lako oštetiti. Manji tragovi korišćenja su gotovo zanemarljivi, ali ako na kameri postoje veći tragovi grebanja ili bilo kakvog oštećenja, to znači da je i moralo da dođe do većeg mehaničkog udara koji bi mogao da stvori takav trag. U zavisnosti od oštećenja potrebno je i dogovoriti adekvatnu cenu. Imajte u vidu za otkup GoPro kamera dajemo najbolju cenu bez obzira na oštećenje, uvek ćemo ponuditi veću cenu nego što biste dobili od nekog drugog otkupljivača.

Otkup GoPro kamera na vašoj adresi i posebne cene na veću količinu

Ukoliko imate veću količinu GoPro kamera, na primer bavite se snimanjem profesionalno, možemo lako dogovoriti bolje uslove i doći na vašu adresu radi procene. Ukoliko se dogovorimo odmah, možete dobiti i vaš novac za GoPro kamere koje želite da date na otkup. Pozivamo vas da pozovete naš broj telefona za otkup GoPro kamera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *