otkup-mobilnih-o-namaVeć 3 godine se bavimo otkupom mobilnih telefona u Beogradu. Otkupljujemo i tablet uredjaje, fotoaparate, ispravne i neispravne uredjaje, nove i polovne, kao i zaključane za odredjene mreže. Radimo veoma efikasno, otkup se vrši istog dana u Beogradu, pozovite nas na 066 876 00 00, dogovorimo se i mi dodjemo do vas. Isplaćujemo odmah, dajemo odlične cene. Kontaktirajte nas ukoliko imate telefon, tablet ili fotoaparat za otkup i proverite zašto smo najbolji u gradu!

 

5 Comments on “O nama”

 1. Ivana

  Da li vršite otkup telefona sa polomljenim staklom? Koliko cenite Microsoft Lumiu Orange 640 Dual Sim, polomljeno staklo, touch screen ispravan. Kupljena u decembru 2015.

  Pozdrav,
  Ivana

 2. Miroslav Petrovic

  Poozz
  Imam LG Fino star godinu dana, u odličnom je stanju fizički, izgoreo mu je neki čip pa mu ne radi wifi, inače sve ostalo je u fulu, ima originalne papire i kutiju sa punjačem, garancija je istekla pre 2 meseca, ako ste zainteresovani pošaljite mi ponudu.
  Imam i lenovo P780, fizički je u solidnom stanju, star oko 2 godine, samo godinu je korišten, isti problem kao i ovde, ali je njemu i baterija izgorela (nadula se). i za njega imam originalno pakovanje. ako ste zainteresovani možete da mi date i zajdničku cenu za oba.
  pozdrav

 3. Milan

  Dobro vece prodajem mobilni telefon Tesla Smartfon 6.1 sa originalnom kutijom punjacem,slusalicama i garancijom do 9 juna ove godine . Da li vrsite otkup ove marke telefona i koliko cenite ovaj telefon ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *