Otkup mobilnih telefona Beograd

Kupujem nove i polovne telefone

Imate mobilni telefon koji Vam ne treba? Dobili ste nov telefon preko operatera koji želite da prodate? Na pravom ste mestu. Kupujem mobilne telefone svih proizvođača, nove i polovne, sa garancijom ili bez. Prednost imaju noviji mobilni telefoni starosti do 2 godine ali i drugi dolaze u obzir.


Samsung, Apple iPhone, HTC, Nokia, Motorola, LG, Sony, BlackBerry, Huawei, Alcatel, ZTE, Acer, Dell, Panasonic, Prestigio, Sonim i drugi… 

Pre nego što me pozovete, ne bi bilo loše da se informišete o trenutnoj tržišnoj vrednosti telefona na nekom od brojnih sajtova sa oglasima. Imajte u vidu da telefone ne kupujemo za ličnu upotrebu nego za dalju prodaju pa ih plaćamo ispod cene po oglasima za takav model.

otkup mobilnih telefona beogradUkoliko se odlučite da prodate Vaš mobilni telefon, potrebno je da prikupite svu prateću opremu koja se dobija uz uređaj (punjač, usb kabl, slučalice, memorijska kartica), kao i garantni list sa fiskalnim računom (ukoliko posedujete). Takođe je poželjno da imate originalnu kutiju od uređaja, na kojoj je ispisan IMEI broj koji se pokapa sa onim u telefonu (može se pročitati ispod baterije mobilnog telefona ili na ekranu kada ukucate *#06#). Ne bi bilo loše da iz telefona izbrišete sav lični sadržaj i vratite ga na fabrička podešavanja.

Ukoliko uz mobilni telefon nemate adekvatan dokaz o poreklu (fiskalni račun, garantni list), OBAVEZNO ponesite ličnu kartu ili pasoš na uvid.

Otkup mobilnih telefona Beograd ISKLJUČIVO za legalne uređaje! Ukoliko imate kraden ili nađen telefon odnesite ga u najbližu policijsku stanicu. Otkup mobilnih telefona Beograd na taj način me ne zanima.

Ukoliko uz telefon imate garantni list, imajte na umu i činjenicu da on važi samo ako je ispravno popunjen – sa datumom, pečatom i potpisom prodavca uz fiskalni račun. U suprotnom Vam ne mogu priznati garantni list kao važeći i otkupna cena je u tom slučaju nešto niža.

Najbolje otkupne cene, najbrža isplata!

Otkupne cene mobilnih telefona se svakodnevno menjaju i formiraju se na osnovu zakona ponude i potražnje. Naše otkupne cene su obično oko 10-20% ispod trenutne tržišne vrednosti uređaja. Te cene se često dosta razlikuju od cena novog uređaja u prodavnicama, tako se na primer mobilni koji u radnji košta 700 evra u oglasima može naći za 300 evra… S obzirom da je reč o brzoj prodaji, plaćam više nego korektno, dosta više od konkurencije i radnji i servisa u Beogradu.

Pre nego što se odlučite za prodaju, predlažem Vam da se na više mesta informišete o otkupnoj ceni kako bi se uverili da plaćam najbolje!
Vrednost Vašeg mobilnog telefona možete proveriti na oglasima kao što su Mobilni svetHalo oglasiKupujem Prodajem i drugi…

Na raspolaganju sam za bilo koji vid saradnje, svaki dogovor je moguć.

Za više informacija kontaktirajte me na broj telefona 066 876 00 00

Otkup telefona na veliko i malo!

Ukoliko imate ili planirate da nabavite veće količine mobilnih telefona za prodaju na pravom ste mestu. Otkup mobilnih telefona Beograd sa domaćih mreža, MTSTelenorVIP, kao i telefone iz inostranstva. Kupujem i telefone koji su zaključani i ne mogu se koristiti sa karticama domaćih operatera (sim lock).

8 Comments on “Otkup mobilnih telefona Beograd”

 1. Pingback: HTC One M9 Plus - Otkup Mobilnih Telefona Beograd

 2. Pingback: HTC One E9 - Otkup Mobilnih Telefona Beograd

 3. Pingback: Android aplikacije za decu - Otkup mobilnih telefona Beograd

 4. Nemanja Petkovic

  Prodao bih dva neispravna telefona Samsung J3 16 pukao ekran i kineski dual sim ne puni se

 5. joca

  Zdravo,
  imam dva Samsung telefona ,jedan je Samsung Galaxy ACE2 ,na njemu je otisla maticna ploca bar tako kazu u servisu u drugom kazu da je dzek za punjenje jer se mnogo pregreva,nema zadnji poklopac niti bateriju,a drugi je Samsung Spica na kojem ne radi konektor za punjenej sve ostalo je u redu.
  Da li ipak vredi popravka ili zamena za neki drugi Samsung koji ima podraku za live stream ili otkup?
  Hvala
  Veliki pozdrav

 6. nemanja petkovic

  Sony xpiria Z5 star mesec dana u odlicnom stanju, kao nov.Doneo sam ga iz Norveske, sim free je redak i lep model.

  Svakodnevno ga koristim, bez kutije je koja je ostala u Norveskoj.

  Zamolio bih da mi posaljete realnu ponudu.

  Razlog prodaje, posedovanje drugog telefona dual sim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *