Najpopularnije Android aplikacije svih vremena

Otkup MobilnihOtkup Android Telefona, VestiLeave a Comment

najpopularnije android aplikacije

Ah, te Android aplikacije. Toliko ih ima na PlayStore-u da ni sami ne znate šta tačno da odaberete. Kako izabrati najbolju aplikaciju za edit-ovanje fotografija? Da li postoji nešto bolje i brže od Skype-a? U ovom tekstu ćemo odgovoriti na neka od vaših pitanja. Predstavljamo vam najpopularnije Android aplikacije svih vremena.

Pre nego što nastavite sa čitanjem, imajte u vidu da su kriterijumi po kojima smo rankirali ove aplikacije broj korisnika, broj instalacija na Android uređaju, popularnost i funkcionalnost same aplikacije. Iz mora ovih aplikacija, pronađite one koje vama odgovaraju.

Najpopularnija “Ne ometaj” aplikacija: NFC Task Launcher

Android uređaji su vrlo praktični i nude toliko feature-a. Međutim, jedna od najboljih stvari kod Android je što postoje aplikacije koje će malo optimizovati rad vašeg operativnog sistema i još vam ga više prilagoditi. Jedna od takvih je NFC Task Launcher, besplatna aplikacija. Kako bi bilo da čim telefon spustite na noćni stočić, mejlovi prestaju da stižu, telefon se nalazi u Silent Mode-u, alarm je uključen, a svetlo telefona manje blješti? Idealno! Upravo ovo možete očekivati od ove najpopularnije Android aplikacije svih vremena.

U ovoj kategoriji moramo spomenuti i… Shush! Ringer Restoreraplikaciju, putem koje možete “zakazati” koliko će trajati Silent Mode na vašem telefonu. Ovo je, takođe, besplatna.

Najpopularnija zamena za Skype: imo free video calls and chat

Ima li šta bolje od Skype-a? Ima, definitivno! To je imo. Postoje 4 glavna razloga zašto volimo imo:

– možete uskladiti više network-a,
– brzo stužu poruke,
– odličan kvalitet video poziva,
– besplatna je.

Spomenućemo još samo da aplikacija ima sopstvene stikere i da lako možete da delite fotografije i videe, kao i da imate grupne video pozive. Ukoliko nam ne verujete i mislite da je imo zaslužila da se nađe na listi “najpopularnije Android aplikacije svih vremena”, možete baciti pogled na review-ove, u okviru Play Store-a, u kojima korisnici navode da je imo bolja aplikacija čak i od Vibera.

U ovoj kategoriji moramo spomenuti i… TEXT BLOCKER aplikaciju, koja vas štiti od nepotrebnih spam mejlova ili SMS-ova.

Najpopularnije Andriod aplikacije za knjigoljupce: Kindle

Sigurno ste čuli za mali, Amazonov uređaj putem kog čitate knjige elektronski, a imate utisak kao da držite u rukama knjigu. Amazon ima i Kindle aplikaciju i to za Android. Imam mnogo razloga zašto baš Kindle pripada listi Najpopularnije Android aplikacije svih vremena, kao što su mogućnost čitanja besplatnih knjiga i mogućnost kupovine, u aplikaciju su ugrađeni Google, Wikipedia i rečnik, a postoji i mogućnost čitanja dela knjige, pre kupovine. Sa Kindle-om nećete pogrešiti, to je sigurno.

U ovoj kategoriji moramo spomenuti i… Aldiko Book Reader, aplikaciju sličnu Kindle-u. Preko 30 miliona korisnika je koristi i, verujte nam, potpuno je opravdano.

Najpopularnija aplikacija za igranje sa pozadinom ekrana: Pattern Wallpapers

Ova besplatna aplikacija dozvoljava da vaša kreativnost ispliva na površinu. Sa preko milion paterna u Pattern Wallpapers aplikaciji ćete sigurno  naći nešto što vam odgovara. Ukoliko ne volite napadne wallpaper-e, već želite da samo malo sredite “eksterijer”, Pattern Wallpapers će vam se sigurno svideti. Najpopularnije Android aplikacije svih vremena uvek donose jednostavnost korišćenja, uz maksimalnu funkcionalnost i pouzdanost.

U ovoj kategoriji moramo spomenuti i… Embiggen. Zahvaljujući ovoj aplikaciji moći ćete da vidite bilo koji, kraći, tekst na daljinu, a po potrebi i u full screen varijanti.

Najpopularnija aplikacija za zdrav život: Libra – Weight Manager

Libra nije aplikacija koji vodi računa o tome koliko ste zdravi, već više prati stanje vašeg tela – odnos mišića i masnih naslaga. Aplikacija je odlična jer prati i kalorijski unos, vaš indeks telesne mase (BMI), dok jednostavno unosite podatke. Pre svih podataka, potrebno je da unesete cilj koji želite da postignete. Velika prednost ove najpopularnije Android aplikacije svih vremena je što može biti sinhronizovana sa Withings push notifikacijama.

U ovoj kategoriji moramo spomenuti i… JEFIT je aplikacija za fitnes entuzijaste i idealna je zamena za vašeg ličnog trenera.

Najpopularnija aplikacija za muziku: doubleTwist

doubleTwist je aplikacija koja služi za puštanje audio sadržaja i podkast-ova. Koristeći ovu aplikaciju možete lako da kategorizujete vrstu sadržaju koju ćete puštati, ali i da sinhronzujete sa fajlovima sa muzikom na vašem računaru.

U ovoj kategoriji moramo spomenuti i… Shazam, besplatnu aplikaciju koja lako identifikuje o kojoj se pesmi radi. Ukoliko vas zanima koju ste to pesmu čuli, klik na Shazam.

Najpopularnije Android aplikacije za obradu fotografija: Instagram i Camera360

Kada su u pitanju fotografije, nismo mogli da izaberemo samo jednu. Instagram, ne samo što je društveni medij, je odličan i za obradu fotki. Ovakvu obradu možete učiniti u samo par koraka. Sa druge strane, besplatna aplikacija Camera360 daje mnogo više opcija i utiče na vašu kameru. Na fotografiju ćete moći da dodate stikere, tekst, kao i različite efekte. Sve ono što vam treba da bi vaš selfi bio savršen! Šta više možete očekivati od najpopularnije Android aplikacije svih vremena?

U ovoj kategoriji moramo spomenuti i… VSCO, aplikaciju koja je idealna za obradu detalja na fotografiji, poput saturacije, temperature, osvetljenosti i slično.

Najpopularnija aplikacija za povećanje produktivnosti: Evernote

Evernote je poznata kao besplatna aplikacija koja povećava produktivnost. Kako? Tako što vam omogućava da kreirate zadatke koje bi trebalo da obavite i definišete prioritete svakog zadatka. Ono što je dodatna pogodnost je što možete zadatke tražiti po tag-ovima i sinhronizovati sa drugim uređajima, npr. kompjuterom. Uz Evernote ćete lako zapamtiti šta i kada bi trebalo da uradite. Ništa manje nije trebalo ni da očekujemo od ove, najpopularnije Android aplikacije svih vremena.

Najpopularnija security aplikacija: KeePass

KeePass je nesumnjivo jedan od najboljih security manager-a. Za svaki deo telefona koji zaštite šifrom, aplikacija postavlja šifre u grupe. KeePass vam omogućava i da zapamtite u kojim aplikacijama ste se logovali i šta ste pretraživali. Najveća prednost ove najpopularnije Android aplikacije – sve na jednom mestu.

U ovoj kategoriji moramo spomenuti i… SeekDroid, aplikaciju koja vam omogućava da pronađete tačnu lokaciju vašeg uređaja ili tableta. Imajte na umu da SeekDroid košta 4.99 dolara.

Najpopularniji pretraživač: Dolphin Browser

Ako ste mislili da će Google Chrome-u pripasti ova titula, grdno ste se prevarili. Dolphin Browser zasluženo osvaja prvo mesto. Osim što omogućava brzo pretraživanje, Dolphin ima i Incognito Mode, mogućnost pretraživanja putem glasa, kao i visok stepen sigurnosti. Njegova pouzdanost je ono što nas je osvojilo.

U ovoj kategoriji moramo spomenuti i… Pocket, aplikaciju koja vam pruža mogužnost da sačuvate vesti i članke koji biste voleli da čitate posle.

Za sam kraj

Prelazeći pogledom preko ove liste najpopularnije Android aplikacije svih vremena , čini nam se da smo dobro izabrali. Ono što je ključno kod svih ovih aplikacija je da su pouzdane i da imaju stotine hiljada ili čak milione zadovoljnih korisnika.Nadamo se da će se i vama svideti!

Izvor: MS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *