VIBER SADA DOZVOLJAVA POSTAVLJANJE FOTKI I VIDEA KOJI NESTAJU NAKON ŠTO SU ODGLEDANI

Otkup MobilnihOtkup mobilnih telefona Beograd, VestiLeave a Comment

viber telefoni otkup

Viber nas je danas iznenadio novom opcijom i pokazao da prati trendove koji bi ga približili mlađoj populaciji koja uglavnom koristi konkurentske aplikacije. Od sada foto i video poruke koje šaljete direktno, a koje su zaštićene enkripcijom, možete postaviti da se samoobrišu nakon što budu pregledane.

Viber, koji je u vlasništvu kompanije Rakuten Inc, dodao je novu opciju koju su nazvali “tajne poruke (Secret messages), koja korisnicima daje veću kontrolu u komunikaciji. Ova opcija dozvoljava korisnicima da odrede koje će fotografije i video snimci ostati u arhivi ćaskanja pre nego što pritisnete dugme za slanje poruke. Viber već od ranije ima i opciju brisanja cele konverzacije i sa vašeg, i sa telefona primaoca, a nova opcija kontrolu podiže lestvicu iznad.

PROČITAJTE JOŠ: Otkup polovnih mobilnih telefona Beograd

Novo, tajno dopisivanje, dozvoljava korisnicima da podese tajmer za medije koje žele da podele, ali ne žele da budu uključeni u arhivu, u maniru Snapchata. Fotografija može biti podešena da se samoobriše nakon 1, 3, 7 ili 10 sekundi. Nakon što vreme istekne, primaocu ostaje obaveštenje da je nešto šerovano ali više ne može videti fotku.

Što se tiče video snimaka, oni su podešeni da se mogu odgledati samo jednom i nakon toga se sami brišu iz arhive te se ne mogu ponovo odgledati.

Opcija tajnih poruka se može koristiti u grupama i jedan-na-jedan konverzacijama, i to samo na Android i iOS uređajima.

Prema poslednjem izveštaju iz januara, Viber globalno ima preko 800 miliona korisnika, od čega je 260 miliona mesečno aktivnih.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *