Stiže nam nova ‘Google Play’ prodavnica?

Otkup MobilnihUncategorizedLeave a Comment

otkup mobilnih telefona android

Mesto poznato svim korisnicima Android pametnih telefona uskoro bi trebalo da bude presvučeno u novo ‘ruho’. Ako je verovati prvim prikazima, na pomolu je redizajnirana Google Play prodavnica koja stiže sa nekoliko noviteta, ali i drugačijim vizualnim jezikom koji je još više u skladu sa dizajnerskim pravcem poznatijim kao ‘Google Material’.

Rendere nove Google Play prodavnice prvi je objavio Kirill Grouchnikov koji je na servisu radio šest godina, a koji je na svom Google+ profilu (ko to još koristi?) postavio set zanimjivih grafičkih prikaza sa hashtagom #soon, ukazujući na redizajniranu aplikaciju koja će korisnicima ponuditi nešto drugačije iskustvo kuopvine aplikacija i različitog sadržaja.

The Verge piše da je Google Play sada podeljen u dve velike sekcije: Apps & Games i Entertainment – efektinvo zamenjujući šest kategorija (Apps, Games, Movies & TV, Books i Newsstand). Tu je i nova podrška za jezike koji se čitaju sa desna na levo. Iako ne znamo tačan datum kada bi redizajnirana prodavnica trebala da zaživi, prema prvim pretpostavkamato bi moglo da se desi do kraja godine.

Izvor: Netokracija

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *