Samsung Galaxy S8 donosi Force touch tehnologiju?

Otkup MobilnihOtkup mobilnih telefona Beograd, Otkup Samsung telefona BeogradLeave a Comment

samsung mobilni otkup

Jasno je da će nadolazeći Galaxy S8 obeležiti sledeću Samsung-ovu godinu, kako u finansijskom pogledu, tako i u vraćanju poverenja nakon što je povučen Galaxy Note 7.

S obzirom da su u S8 sada uprte sve oči, narasla su i očekivanja, pa se već naveliko spekuliše šta bi sve ovaj model mogao da donese.

Povezano: Otkup Samsung mobilnih telefona u Beogradu

Nakon ideje o ekranu od ivice do ivice, sada je stigla i ona o Force touch tehnologiji, koja je prema nekima u Android svetu trebala da zaživi još početkom ove godine, prenosi Sammobile, pozivajući se na izvore bliske Samsung-u. Videli smo da su neki proizvođači na svojim uređajima to već pokušali izvesti, ali ispostavilo se da je rezultat daleko iza Apple-ovog 3D Touch rešenja, koje im je poslužilo kao uzor.

Google za sada ne daje signale da bi ova tehnologija mogla da bude podržana na nivou operativnog sistema, što proizvođačima hardvera u startu otežava njenu implementaciju u konkretne uređaje.

Upravo to bi moglo da obeshravri i Samsung u nameri da ovu tehnologiju ugradi u svoje uređaje, što znači da je verovatnost da će to učiniti zapravo mala. Ipak, uvek postoji izvesna mogućnost da će to odraditi, ali će se u tom slučaju morati zaista potruditi, a ne doneti nekakvo polovično rešenje.

Izvor: Kupi mobilni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *