Samsung Galaxy S6 i S6 edge

Otkup MobilnihOtkup Samsung telefona BeogradLeave a Comment

otkup samsung mobilnih telefona beograd

Dve nedelje nakon svetskog predstavljanja Samsung Galaxy S6 i S6 edge predstavljeni su i na našem tržištu. Ovi najnoviji Samsungovi uređaji u Srbiji će se naći u prodaji polovinom Aprila meseca. Oni se odnose prvenstveno na dizajn, perfomansama i samoj izradi aparata. Oba modela su napravljena od metala i najotpornijeg Corning Gorilla Glass 4 stakla. Kod modela S9 edge pojavljuje se po prvi put ekran zakrivljen s obe strane što zaista daje poseban izgled ovom telefonu.

Sem izgleda ekrana ova dva telefona imaju iste karakteristike. Quad HD Super AMOLED ekran od 5,1 inča sa vidno poboljšanom osetljivošću na zadate komande da prave slike odličnog kvaliteta pa i u mraku, što obezbeđuje glavna kamera od 16 megapiksela sa optičkom stabilizacijom slike, autofokusom i LED blicom kao i prednja kamera od 5 megapiksela. Takođe što je veoma bitno kod mobilnih telefona S6 i S6 edge jeste da poseduju izuzetno brzo punjenje baterije preko kabla kao i da imaju ugrađenu najnoviju tehnologiju za bežično punjenje te rade na svakom bežičnom punjaču. Sama baterija ima nešto manji kapacitet u odnosu na prethodni model, ali Samsung ističe da su ostale komponente značajno unapređene tako da crpe manje energije. Najbolja i najnaprednija verzija mobilnog procesora od 14nm sa platformom od 64 bita kao i novi memorijski sistem LPDDR kao i UFS 2.0 fleš memorija nalaze se u njima. Unapređenjem Samsungove bezbedonosne mobilne platforme pod nazivom KNOX kod oba aparata su omogućene funkcije Find My Mobile koje obezbeđuju izgubljene uređaje i štite informacije u njima putem nekoliko servisa. Takođe unapređen je i dodirni skener otiska prsta koji pruža brzu potvrdu identiteta i čuva zaštićene podatke.

U najavi za Samsung Galaxy S6 smo se na kraju zapitali da li je ovo dobro rešenje i dobar smer koji će dovesti do povećanja popularnosti i prodaje Samsungovih telefona a po najnovijim podacima ovo su upravo najuspešniji dani korejskog proizvođača jer je ogromna cifra koju je ona dodala na svoju tržišnu vrednost od kada su se pojavila ova dva modela. Ukoliko posedujete Samsung S6 ili S6 Edge, a nije vam potreban, mi vršimo otkup Samsung telefona u Beogradu.

Izvor: ElektraShop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *