Proizvođač Flappy Birda predstavio novu igru

Otkup MobilnihOtkup mobilnih telefona Beograd, VestiLeave a Comment

otkup iphone telefona

I ova igra će od vas napraviti potpunog zavisnika. Ako niste imali ideju kako da ubijete vreme tokom ovih ledenih dana, onda je igrica Ninja Spinki Challenges prava stvar za vas. Još je i besplatna!

Sećate li se Dong Nguyena? On je stvorio Flappy Bird, jednu od najzaraznijih (istovremeno i najiritantnijih) igara koja je rasturila mnoge porodice, dovodila ljude do ludila, a bila je čak i uzrok nekoliko otkaza. Ljudi su bili toliko “navučeni” na ovu igru da se to ludilo može uporediti sa histerijom koju je proteklog leta izazvala igra Pokemon GO. Flappy Birds su igrali skoro svi od 7 do 77, pa je ta popularnost proizvođaču donosila oko 50.000$ dnevno sve do trenutka dok nije uklonjena iz App Store-a.

Iako se ove dve igre potpuno razlikuju, nivo stresa prilikom igranja je potpuno isti, kao i jednostavan dizajn i način igranja, zajedno sa gomilom izazova. Priča je jednostavna: vi ste u ulozi nindže koji mora da odgovori na određene izazove. Igrači biraju jedan od 6 ponuđenih izazova: u jednom od njih morate leteti ispod mačaka koje skaču, u drugom treba da ubijete svog protivnika šurikenima ili da preskačete voće. Za svaku aktivnost je potrebno vrlo malo interakcije. Dovoljno je da lagano prstom dotaknete ekran uređaja. Ništa nije prekomplikovano.

Nema odmora nakon završenog izazova jer svaki od njih ima 5 nivoa koji postaju sve teži i teži kako igrica odmiče. Na primer, kada se u jednom od izazova sklonite od mačke koja skače na svakih 10 sekundi, pojavljuje se još nekoliko mačaka koje morate da izbegnete. Završni nivoi igre su vrlo teški i do njih nismo uspeli da stignemo ni u jednom od 6 izazova.

Čak i ako pređete sve nivoe svakog izazova, budite sigurni da vam neće biti dosadno ako se odlučite da ih prođete još jednom. Zahvaljujući Endless načinu igranja, možete iznova odigrati svaki od izazova kada god to poželite. Cilj Endless načina igranja je da se prikupi što više zvezdica u jednom pokušaju. Takođe, možete se takmičiti sa svojim prijateljima, a zatim i uporediti svoj rezultat na listi najboljih igrača iz celog sveta. Što se grafike tiče, igra je pikselizovana i vrlo šarena. Prilikom razvijanja igre Dongu se pridružila japanska kompanija Obokaidem, tako da postoji još krivaca koje možete psovati kada se u poslednjim sekundama izazova zakucate u mačku.

The Ninja Spinki Challenges!! možete preuzeti besplatno putem App Store-a, što zvuči sjajno, iako preuzimanjem igrice, preuzimate i rizik da dobijete otkaz, raskinete veridbu ili da, zlu ne trebalo, svoj iPhone prerano pošaljete “bogu na istinu”. Nemojte posle da bude da vas nismo upozorili… 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *