Preuzmite FullHD pozadine za vaš telefon sa temom zimskih čarolija!

Otkup MobilnihOtkup mobilnih telefona Beograd, VestiLeave a Comment

Ove fotografije su načinjene u Kragujevcu, a načinjene su tokom prethodnih zimskih dana.

Predhonih dana cela Srbija, a susedne države su pobelele, što zbog snega, što zbog mraza. Prizor koji nas ujutru dočeka je neverovatno divan i samim tim umirujuć. Da čovek prosto poželi da dokumentuje taj trenutak svojim telefonom ili fotoaparatom

Oni koji su putovali negde su tek oduševljeni jer su livade i šume kao u bajkama. Nema sumnje da nam je ove zime priroda ipak priredila barem nešto malo zimskih čarolija.

Profesionalni fotograf, Saša Radovanović je iskoristio priliku koju mu je priroda, odnosno mraz pružio, uzeo svoj fotoaparat i napravio nekoliko predivnih fotografija koje na jedan praznični način mogu ukrasiti vaš telefon. Sve što treba da uradite je da ih postavite za pozadinu telefona ili za pozadinu zaključanog ekrana.

Mi ćemo vam priložiti pet različutuh fotografija, pa vi preuzmite one koje vam se najviše dopadaju.

Imajte na umu da Saša Radovanović ima mnoštvo drugih predivnih fotografija koje možete pogledati na njegovom Flickr nalogu klikom na ovaj LINK. Ne zaboravite da ga zapratite na Flickr-u ali i na njegovoj Facebook strani BLM Film. To je najmanje što možemo zauzvrat da učinimo za fotografije koje nam je on podario.

Prilažemo vam primer forografije, a u FullHD rezoluciji ih možete preuzeti sa ovog LINKA.

Izvor: Pametni Telefoni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *