Otkup najnovijih mobilnih telefona

Otkup MobilnihOtkup iPhone telefona Beograd, Otkup mobilnih telefona, Otkup mobilnih telefona Beograd, Otkup Samsung telefona Beograd2 Comments

otkup najnovijih mobilnih telefona

Kao i do sada, trudićemo se da Vam ponudimo najbolje cene za otkup najnovijih mobilnih telefona. Ukoliko imate novi mobilni telefon koji Vam ne treba i želite da ga prodate onda ste na pravom mestu. Osim otkupa najnovijih mobilnih telefona vršimo i otkup nešto starijih telefona, ali ne starijih od 2 godine. Tu spadaju skoro svi Apple iPhone telefoni, Android telefoni proizvođača Samsung, HTC, Sony, LG, Motorola, Huawei, Alcatel, ZTE, Prestigio, Lenovo, telefoni sa Windows platformom serije Nokia Lumia, Blackberry telefoni i drugi…

Možete nas kontaktirati 7 dana u nedelji za otkup mobilnih!
Telefon: 066 / 876 00 00

S obzirom da smo daleko ispred konkurencije, budite sigurni da ćete kod nas dobiti najbolje cene za otkup novih mobilnih telefona kao i za polovne telefone. Kod nas možete obaviti kupoprodaju 7 dana u nedelji, a isplata se vrši odmah u gotovini. Telefone plaćamo nešto niže od realne tržišne vrednosti uređaja. Otkupne cene su uglavnom oko 10-20% manje od vrednosti telefona (realne tržišne vrednosti, ne novog telefona u radnji). Cena zavisi od modela, stanja telefona, dodatne opreme kao i trenutne potražnje na tržištu. Telefone zaključane na domaćim mrežama MTS, Telenor ili VIP, plaćamo umanjeno za cenu otključavanja tog modela.

Otkup mobilnih telefona vršimo isključivo uz važeći lični dokument sa slikom (Lična karta, pasoš, vozačka dozvola…) i popunjenu izjavu sa podacima o uređaju (serijski ili IMEI broj) kojom se svojevoljno, i pod punom krivičnom i materijalnom odgovornošću potvrđuje da navedena roba ne potiče iz krivičnog dela.

Kako smo do sada otkupili više hiljada uređaja i da otkup mobilnih telefona vršimo dugi niz godina, budite sigurni da ćete za Vaš mobilni telefon dobiti najbolju otkupnu cenu i najbržu isplatu!

Otkup najnovijih mobilnih telefona: Samsung Galaxy S6 i S6 Edge

Vršimo otkup najnovijih mobilnih telefona koji su tek izašli. Otkupljujemo sve vrste novih iPhone uredjaja, sve vrste novih Samsung telefona, Huawei telefona i slično.

2 Comments on “Otkup najnovijih mobilnih telefona”

  1. Pingback: Stiže nam Alcatel Idol 4S sa Windows 10 Mobile - Otkup Mobilnih Telefona Beograd

  2. Pingback: Zvanično predstavljen Huawei Mate 9, bacio u senku i iPhone i Samsung - Otkup Mobilnih Telefona Beograd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *