OPREZ: iPhone 6 Plus vam se može iskriviti u džepu

Otkup MobilnihOtkup mobilnih telefona Beograd, VestiLeave a Comment

otkup iphone telefona

Internetom se pojavljuju komentari i fotografije brojnih nezadovoljnih korisnika, a jedan od njih tvrdi da mu se telefon savio dok ga je držao u džepu tokom vožnje.

Verovali ili ne, ali držanje novog iPhone-a 6 Plus u džepu može dovesti do njegovog savijanja. Pomenutu tvrdnju dokazuje sve veći broj fotografija i postova koji se pojavljuju na raznim forumima širom interneta.

Jedan član foruma na popularnom sajtu “MacRumors” tvrdi kako mu se telefon iskrivio nakon što ga je tokom vožnje nekoliko sati držao u džepu pantalona. Još jedan nezadovoljni korisnik iz Francuske objavio je na Twitter-u fotografiju svog iPhone-a 6 Plus, na kojoj se jasno vidi kako je gornji deo zakrivljen u odnosu na ostatak uređaja.

Pomenute tvrdnje odmah su dočekane sa skepticizmom i šalama od strane ljutih protivnika kompanije Apple.

U prilog savijanju ide činjenica da kompanija iz Kupertina za izradu kućišta koristi aluminijum koji je mekan i savitljiv, a novi iPhone 6 Plus, uključujući i samu “Šesticu”, je tanji od svojih prethodnika. Ovo znači da postoji mogućnost da se telefon savija čak i pri veoma malom pritisku, kao što je onaj u džepu.

Ovo nije prvi iPhone sa ovim problemom. Ukoliko na Google-u ukucate “iPhone bent”, videćete savijena kućišta i modela 4 i 5.

Pogledajte video:

Izvor: Telegraf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *