Novi Apple iPhone koštaće preko 1000 evra!?

Otkup MobilnihOtkup iPhone telefona Beograd, VestiLeave a Comment

otkup iphone telefona

Apple za desetogodišnjicu svog omiljenog proizvoda – iPhone – sprema nešto sjajno i preskupo!
Ako je verovati „dobro upućenim neimenovanim izvorima“ Apple će desetogodišnjicu iPhone telefona obeležiti najboljim (naravno, kao i uvek), ali i najskupljim iPhone modelom do sada, čija početna cena će biti preko 1.000 evra!

Glavni razlog iza vrtoglavog povećanja cene (osnovni iPhone 7 model danas košta oko 700 dolara) su OLED paneli koje će novi uređaji imati, ali i ekran od ivice do ivice, o kojem se sve češće šuška u IT „kuloarima“. Prema nekim ranijim najavama iPhone 7S, iPhone 7S Plus, iPhone 8, iPhone X samo su neka imena kojima se Apple bavi za 10 godina iPhone uređaja, a šuška se i o aktivnih 20 prototip modela, od kojih će na kraju biti odabrano tri za premijeru i prodaju.

Novi iPhone telefoni imaće 3D osetljiv ekran (koji dodaje novi „sloj“ opcija na Touch ID), kao i tehnologiju prepoznavanja lica i proširene realnosti, iza koje će stajati firma Lumentum.

Novi iPhone uređaji očekuju se najranije u junu, ali je septembar najverovatniji period premijere, kad Apple obično „puca“ iz svog najjačeg „arsenala“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *