Notion Vam pomaže da preuzmete kontrolu nad svojim emailovima

Otkup MobilnihOtkup Android Telefona, Otkup mobilnih telefona, Otkup mobilnih telefona Beograd, VestiLeave a Comment

notion email aplikacija

Notion je startup koji ima za cilj da ponudi bolje iskustvo u radu sa email-ovima i krajem oktobra su zu zvanično pokrenuli svoj servis na iOS i Android platformama.

Programeri koji stoje iza ove aplikacije tvrde da njihovo rešenje može da predvidi sa 95% preciznosti  koji su email-ovi Vaš prioritet. Koristeći tehnologiju veštačke inteligencije za pregled svih Vaših email-ova (pa čak i spam foldera) , Notion Vam predlaže koje email-ove treba prvo da pročitate i na koje bi trebalo odmah da odgovorite. Ovaj koncept davanja prioriteta određenim email-ovima možete da vidite u konkurentskim aplikacijama kao što je “Priority Inbox” u Gmail aplikaciji i “Focused Inbox” u Outlook-u.

Notion aplikacija grupiše manje bitne email-ove, obaveštava Vas kada stignu zaista bitni, na vreme Vas obaveštava da odgovorite ukoliko se u email-u nalazi rok, a takođe prikazuje i Vašu vezu sa osobom kojoj šaljete email u “People” sekciji. Naravno, da bi aplikacija obavljala sve gore navedeno potrebno je da joj omogućite pristup Vašim ličnim podacima kji su definisani u njihovo pravilniku o privatnosti.

Korisnički interfejs aplikacije je čist, jednostavan, prisutni su sve popularniji swipe pokreti za brisanje, arhiviranje ili odlaganje email-ova za pregled kada Vama to odgovara.

Notion Intelligent Email je za sada dostupan za iOS i Android. Kompanija radi na integraciji sa Alexa pametnim digitalnim asistentom kompanija Amazon. Aplikacija se očekuje i na Mac, Windows, i web platformama.

Izvor: SMIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *