LG G4 kao izazov modernom dizajnu

Otkup MobilnihOtkup mobilnih telefona BeogradLeave a Comment

Na pitanje kako će novi LG G4 izgledati možda već sada možemo dati odgovor. Iako je do premijere novog vodećeg pametnog telefona kompanija LG ostalo otprilike nekih mesec dana, na internet su naravno dospeli prvi renderi, koji bi trebalo da nas barem malo približe pravom izgledu novog modela koga tako žarko iščekujemo. Na osnovu ovih fotografija da se zaključiti da će novi predvodnik izuzetno uspešne serije telefona sa oznakom G imati zaobljeno telo i to u većoj meri nego što je to do sada bio slučaj.

LG G4 Beograd

Kada su veličina i odnos ekrana sa površinom telefona u pitanju, čini se da LG neće drastično menjati proporcije, koje su već oprobane na modelu LG G3. Tanke ivice oko ekrana čine da ovaj novitet zagolica maštu i najzahtevnijih esteta. Ispod ekrana će izgleda i dalje ostati veća površina, što će nekima biti prihvatljivo, dok će drugi u tome pronaći nedostatak dizajnerskog napretka. Ekran, dakle, ostaje u granicama postojećih gabarita, odnosno prostiraće se na dijagonali 5,3-5,7 inča sa rezolucijom od 1620×2880 piksela.

Kada je dizajn u pitanju, sudeći prema ovome zadnji poklopac moći će da se skida, a tu su naravno i prepoznatljivi LG tasteri na poleđini, uvećani senzor kamere sa dual LED blicom i naravno laserski autofokus. Na prvi pogled novi LG G4 izgleda kao mešavina modela G3 i G Flex 2, ali to ne znači da će G4 zaista tako i izgledati. Njegovo pravo lice moći ćemo da vidimo negde tokom aprila za kada je planirana zvanična premijera. Mi za vas vršimo otkup LG telefona u Beogradu.

Izvor i fotografije: twitter.com/onleaks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *