Kako koristiti dva ili više Instagram naloga na jednom telefonu?

Otkup MobilnihOtkup iPhone telefona Beograd, Otkup Samsung telefona BeogradLeave a Comment

Evo kako da koristite dva naloga na jednoj Instagram aplikaciji tj. telefonu.

Znate i sami da se nedavno mnogo govorilo o tome da će Instagram aplikacija dobiti neke novitete. Svi su očekivali nešto krupno i revolucionarno, međutim Facebook, čija je inače Instagram aplikacija, je rešio da implementira “3D Touch za sirotinju”, kako su to kolege sa Netokracije zanimljivo okarakterisale.

Realno, taj novitet je samo “brzinsko šminkanje” koje ne znači mnogo. Pretpostavljamo da to prija prosečnim korisnicima, međutim ne verujemo da je to previše oduševilo naprednije korisnike. Ipak, nedavno je procureo video u kom momci sa Droid Life portala pokazuju kako je Instagram dobio novu funkciju, a to je mogućnost korišćenja dva ili više naloga na u okviru zvanične Instagram aplikacije, na jednom uređaju. Kasnije, ova funkcija je postala dostupna za pojedine zemlje, a ovih dana i kod nas.

Ovo je novitet koji će obradovati mnoge, a izgleda najviše one koji aktivno vode privatan i poslovni profil. Verujemo da je korišćenje Instagram društvene mreže otišlo toliko dalje da pojedini privatni korisnici imaju više od jednog naloga. Shodno tome, eto odlične prilike da ih koriste na jedan znatno lakši način.

Što se nas tiče, nama je ovo znatno olakšalo korišćenje Instagram-a. Sada više ne moramo da se stalno odjavljujemo i prijavljujemo kako bi proverili privatan ili poslovni Instagram nalog. Sada je dovoljno samo da se prebacite sa jednog korisnika na drugi. Napravili smo vam detaljno uputstvo koje vam može pomoći da postavite dva različita naloga u okviru jedne Instagram aplikacije, naravno na jednom uređaju.

1. Prvo se, kao i obično, prijavite na svoj Instagram profil.

2. Zatim, u isečku gde pregledate vaš profil i gde se mogu pregledati sve vaše fotografije imate tri tačkice taster na koji treba da dodirnete.

3. Kada dodirntete na taj “tri tačkice” taster, pojaviće vam se stranica sa raznim opcijama i informacijama. Vi se spustite na dno liste i dodirnite na opciju “Dodaj nalog” (eng. add account).

4. Sada se jednostavno prijavite na drugi Instagram profil koji želite da koristite uz onaj na koji ste se prvobitno prijavli.

5. Kako biste se kretali između dva upravo postavljena naloga, potrebno je da dodirnete na profilnu fotografiju u donjem desnom uglu kako bi pristupili stranici zaduženoj za pregled profila. 6. Na toj stranici, u gornjem levom uglu, imate ispisan naziv svog naloga. Dodirom naziv naloga dolazi se do padajućeg panela sa svim prijavljenim korisnicima. Takođe, u okviru tog panela nalazi se i taster za dodavanje još Instagram naloga.

7. Dakle jednostavnim dodirom na nalog koji se nalazi u okviru padajućeg panela vi se krećete između njih. Imajte na umu da će vam notifikacije stizati za oba naloga, bez obzira koji je trenutno odabran da se prikazuje.

Nadamo se da smo uspeli da vam pokažemo kako da dodate još jedan ili više Instagram naloga.

Izvor: Pametni Telefoni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *