Kako deaktivirati brzo punjenje kod Samsung uređaja?

Otkup MobilnihUncategorizedLeave a Comment

samsung baterija

Ukoliko vam ne odgovara kada se telefon, više nego inače, greje prilikom punjenja, onda bi možda trebalo da razmislite o deaktiviranju brzog punjenja. Evo kako da to uradite.

Svi smo svedoci ogromnog problema koji je Samsung imao sa svojim fantastičnim Galaxy Note 7 telefonom. Taj telefon je definitivno fantastičan, ali on dolazi sa ogromnom manom, a to je zapaljiva baterija. Ranije, Samsung nikada nije imao problema sa tim i svi telefoni odlično funkcionišu, ali Note 7 je svakako dobar primer da tehnologija brzog punjnja baterije ipak nije u celosti sigurna i razvijena.

Sve u svemu, ne preporučujemo da isključujete brzo punjenje ako vam ništa od navedenog ne smeta. Ali, dobro je znati da je i ta opcija na raspolaganju. Evo kako da je pronađete i aktivirate, odnosno deaktivirate brzo punjenje.

1. Pristupite podešavanjima svog Samsung uređaja.

2. Na listi pronađite i dodirnite na “Baterija” (eng. battery) kategoriju.

3. U okviru “Baterija” kategorije treba da pronađete dva prekidača. Jedan je za deaktiviranje brzo bežično punjenje, a dugi za brzo žičano punjenje. Dodirom na njih ćete naravno isključiti brzo punjenje i tako se rešiti pregrejavanja i buke.

otkup samsung telefona

4. I na kraju jednostavno iznova pokrenite telefon.

Izvor: Pametni telefoni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *