Huawei Mate 9 stigao i u Lite izdanju

Otkup MobilnihOtkup Huawei mobilnih telefona, VestiLeave a Comment

otkup huawei telefona
Huaweijev top model Mate 9 dobio je već četvrtu verziju ovog meseca. Međutim za razliku od izuzetno skupog Porsche Design modela, ovaj bi trebalo da bude znatno pristupačniji.
Nakon što smo već videli Huaweijev Mate 9 u tri verzije, kineski div odlučio je svom aktuelnom top modelu da doda i četvrtu i to najjeftiniju – Mate 9 Lite verziju. Sam telefon su najavili prilično tiho, a radi se o modelu koji dizajnerski podseća na ostatak linije. Međutim, ovo je ipak slabiji uređaj.

Umesto 5,9 inča, ovde je 5,5-inčni Full HD ekran, uz slabiji Kirin 655 procesor (4×2.1GHz+4×1.7GHz) i 3 ili 4 GB RAM-a uz izbor od 32 ili 64 GB interne memorije. Huawei je zadržao dvostruku kameru, ali sada zadnja snima fotografije od skromnijih 12 i 2 megapiksela. Prednja kamera snimaće vas rezolucijom od 8 megapiksela.

Mate 9 Lite dolazi s baterijom kapaciteta 3340 mAh i Androidom 6.0 i Huaweijevim EMUI 4.1 interfejsom. Još nije poznato na koja tržišta i kad stiže, ali zna se da će to biti u zlatnoj, sivoj i srebrnoj varijanti.

https://www.youtube.com/watch?v=LCpsXUcCqBc
Izvor: ItMagazin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *