HTC One E9 za sve one kojima One M9 nije dovoljan

Otkup MobilnihOtkup mobilnih telefona Beograd, VestiLeave a Comment

otkup mobilnih telefona beograd

Ukoliko ste istinski obožavalac i korisnik HTC pametnih uređaja sigurno ste uživali u premijeri novog vodećeg modela. Sem One M9 HTC planira da tržištu “pokloni” još nekoliko uređaja koji bi bilo prilično konkurentni. Jedan od njih je svakako i One E9, fablet koji se ozbiljno priprema da uđe u borbu sa rivalima. Glasne koje su dovele do toga da otkriju da je HTC One E9 prošao testiranja nadležnih kineskih agencija daju nam i priliku da vidimo kako će novi HTC One E9 izgledati.

Na osnovu ove fotografije može se zaključiti da HTC One E9 zadržava stereo zvučnike spreda, dok se kamera smešta u veliki senzor na poleđini, pored LED blica. Sa strana nalaze se dva SIM slota, kao i jedan za microSD karticu. To znači da se memorija može proširiti, ali i da je baterija u ovom slučaju zapečaćena.
Još ranije se pričalo da će HTC One E9 stilski i dizajnerski biti prilično “doteran” uređaj. Od HTC-a ništa manje i ne očekujemo. Ipak, konkretna govorkanja kažu da će HTC One E9 imati ekran od 5,5 inča i telo izrađeno od plastike. Ujedno, dimenzije od 156,6×76,6×7,54 mm nam dodatno dočaravaju izled pomenutog fableta. Posebno u oči pada brojka od svega 7,54 mmm u struku. U tako tankom telu HTC je najverovatnije smestio bateriju od 2.800mAh. Da li će ona biti dovoljna da “nahvari” gladno čudovište (čitaj ekran) otaje da se vidi.

Kada je ostatak specifikacije u pitanju, trebalo bi se nadovezati na prethodnu informaciju i reći da HTC One E9 donosi QHD ekran, što bi trebalo da bude potvrda priče da će HTC One E9 biti nešto “drugačiji” od nedavno prikazanog HTC One M9. Osmojezgarni MediaTek sa oznakom MT6795 na 2GHZ biće zadužen za pokretanje ovog fableta, koji donosi već standardnih 3GB RAM memorije. Interna memorija je prilično solidna i iznosi 32GB. Kamera je na očekivanih 20MP. Zanimljivo je da je vrlo moguće da prednja kamera ima neverovatnih 13MP!

HTC One E9 će raditi na Android 5.0 Lollipop platformi zajedno sa najnovijim Sense 7 interfejsom. Za detalje oko cene i prodaje moraćemo još malo da sačekamo. Ukoliko dobijete HTC One E9 a želite da ga prodate, mi ćemo izvršiti otkup HTC mobilnih telefona od vas.

Izvor: MobilniShop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *