HTC 10 vam doslovno može spasiti život!

Otkup MobilnihOtkup Android Telefona, Otkup HTC mobilnih telefona Beograd, Otkup mobilnih telefona, Otkup mobilnih telefona BeogradLeave a Comment

Evo koliko je zaista HTC 10 kvalitetno izrađen! Dokazi priloženi…

Srećom po nas krajnje korisnike, proizvođača telefona je mnogo, ali je malo onih koji realno predstavljaju svoj uređaj. To govorimo jer se danas svi vrlo rado pohvale vrhunskom izradom svog telefona. Da li je to uvek tako? Pa, YouTuber TechRax nam često dokaže da svi ti čvrsti telefoni nisu baš takvu kako se samonazivaju!

U suštini, uvek se znalo ko to pravi najkvalitetnije telefone! Treba li da nagovestimo ili već znate? Pa naravno da su HTC telefoni “najčvršći momci” u kraju! Još od One M7 modela, HTC je zauzeo čvrstu poziciju na vrhu kao kompanija koja pravi unibodi telefone od metala.

Nedavno je ova kompanija predstavila svoj novi vodeći telefon HTC 10 koji je znatno unapređen u odnosu na prethodne modele i u odnosu na konkurenciju. Mi smo imali prilike da se na kratko sa njim upoznamo na zvaničnom predstavljanju kod nas.

Sada kada ste se malo upoznali sa HTC desetkom, pogledajte video koji prikazuje koliko je on zapravo kvalitetno napravljen tj. čvrst! U video prilogu se jasno vidi kako njegov prethodnik ne uspeva da odoli izazovu i metak koji je ispaljen sa par metara od njega bez problema prolazi kroz telo telefona. Sa druge strane, HTC 10 uspeva da zadrži metak i ne dozvoli mu da probije njegovu zadnju masku. Ovo je stvarno za svaku pohvalu! Pogledajte video:

Izvor: Pametni telefoni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *